torsdag 23 februari 2012

Förbannade blogger.

Nu flyttar jag för nu har den krånglat för mycket http://sleepingundertheooak.blogg.se hittar ni mig på. Fattar mig inte direkt på bloggmallarna där så den är inte direkt så snygg att kolla på. Men man kan iaf ladda upp bilder där!

epic fail..

Idag mina damer och herrar har jag inte bara tränat thai boxning, nej nej utan även skivstång stod på schemat , med byxorna bak och fram. Jajemen. Tyckte dom kändes lite låga bak men märkte inte mitt misstag förrän jag kom hem. Yeye jag bjuder på det. Hah... Förövrigt har helgen varit helt okej. Filmkväll, jobb, några öl, häng i gäng.. Sånt dära har gått före bloggandet, ja jag har tydligen helg ända fram till onsdagen. Vill tacka så mycket för alla fina kommentarer jag fått! Blir alldeles tårögd. Och här kommer svar på några. Tina undrade om hon fick köpa örhängen och svaret är ja.. Cowskull tishan får jag ju tyvärr inga fler av för trycket var slut när jag skulle beställa fler :( så nu måste jag leta reda på något annat bra tryck. Men häng kvar, kommer lägga ut mycket mer kläder här på bloggen , dock inte idag då blogger verkar ha pajjat ihop totalt och inte vill att jag ska få lägga ut några bilder! Någon undrade även om min tradera. Och det ligger till så att jag kommer antagligen inte lägga ut mer där på någon vecka. Jag och fotograf Hanna ska försöka få ihop ett litet photoshoot med dom grejer jag redan fixat till. Och då är det ju dumt att sälja dom.. Haha.. Men när jag börjar lägga ut grejer på tradera igen så länkar jag dit på bloggen. Lovar :) nu ska jag sova för jag är jättetrött!!!

fredag 17 februari 2012

awzuum


var på secondhanden och fyndade 5 par jeans idag,
två av dom hann jag fixa till lite också före och efter träningspasset (som förövrigt var svinjobbigt idag , jag svingade kettleballs tills jag nästan spydde)
Dom med nitarna satt som ett smäck på mig så dom är ett par keepers ,
dom med usa bakfickor fick jag inte ens över knäna .. stl 29 och allt..  ( jag har typ 27 på alla mina jeans annars) weird stl på dom.. 
men de gör inge , dom får någon annan glädje av nån dag.. det är smart har jag kommit på , jag testar aldrig mina shorts förrän dom är klara , på så vis vet jag ju inte om jag behåller dom eller inte , och gör dom så snygga jag kan , ifall jag kan ha dom .. haha

onsdag 15 februari 2012

såhär gjorde jag i bilen på väg hem från gymmet..

Fast jag mimade inte , jag skrek!

Cow skull


Gjorde om en tisha jag fick hem på posten igår, klippte av den satte på öljetter och fixade fransar.. den blev riktigt bra .. så bra att jag redan fått en massa anbud på den :) så därför tog jag beslutet att beställa hem 5 till, till att börja med , om någon är intresserad så säljer jag dom för 300:- + frakt.. 


Update: Nä fyfan , idag fick jag ett mail av företaget jag beställde tröjorna ifrån , och dom var sluut , fanns bara 1 kvar .. så jag får bara hem en tröja till :( :( det trycket som var såå fiiiint .. dammit

Mockajacka..


Jag har sålt en massa kläder på Tradera senaste veckan, bla mina omgjorda usa shorts .. som budades upp i oanade förmögenheter , mygod..
men iaf så satt jag och kollade runt lite , hittade ett par jättesnygga creepers skor som jag verkligen ville ha , men jag blev för snål när dom budades upp över 300 spänn , vilket dom såhär i efterhand var värda för nya kostar dom ju runt 800 ..
 men sen hittade jag även den här brun beiga mockajackan och jag gillade den skarpt , la ett bud som råkade vara öppningsbudet på 49 kr .. och vann den! yeeej! och idag kom den hem i ett litet fint paket! jag ska såklart! fixa om den på nått sätt .. men jag har inte kommit på riktigt hur än!

måndag 13 februari 2012

Grateful dead.


Köpte en ny tisha i lördags , och klippte sönder den en timme senare..

Jeans Jacka

 Har sytt massa shit .. denna fixade jag till i fredags , klippte upp armarna och fållade kanterna och klämde fast en massa öljetter , sydde på ett kors på ryggen i fejkläder och sydde på läder på kragen.. jag är mycket nöjd med resultatet , måste bara vänta på lite värme innan jag kan börja använda den ... :(

Lipstick