fredag 30 september 2011

Dagen då det inte gick så bra

Idag har inte varit vår dag direkt, vi gick upp aptidigt för att hinna med ett tåg kl 8 till Tyskland för att hälsa på en kompis till Hanna.
Vi missar tåget med några minuter, frågar när nästa går , får till svar 11,45 .. Men det visar sig att det gick 11,34 .. Så vi missar det med, och nästa går 13,35.. 
Vi åker med det och ingen säger nått om byten så när vi är i Köln inser vi att vi åker åt fel håll och får kliva av och åka tillbaka, istället för att vara framme i Dortmund kl 13-14 som vi planerat var vi framme 18 .. 

Surt och sen inget tåg vidare till Paris, imorgon går ett som skulle tagit ett par timmar , men det var fullbokat så vi lär ta ett som tar 11 timmar och 4 byten istället.. Orka! Nu sova!

onsdag 28 september 2011

Red light district..

Vi bor nästan mitt i smeten här, precis utanför red light district, och igår kväll var vi där och kollade , det var sjukt .. Sinnessjukt .. Unga tjejer , gamla tanter .. Tjocka och smala , t o m en transa såg vi i ett fönster .. Vidrigt men fascinerande! Det är skittrist att jag inte kan lägga upp några bilder när jag bloggar med mobilen , men dom får väl läggas upp senare.. Den som har iphone kan ju alltid gå in på instagram och kolla för där lägger jag upp bilder varje dag! Sök på burnbabyburn.. Nu ska jag chilla lite till sen ska vi väl såsmåningom ge oss ut på stan igen, vi var i sjukt många second hand butiker igår .. Det fanns miljoner snygga boots men jag kan inte köpa några ju :( det blir för jobbigt att släpa runt på.. Blääääääääääää.. Men idag ska vi kolla lite random affärer så nått kanske jag hittar som får följa med hem!

måndag 26 september 2011

Amsterdam dammit..

Vi kom fram tillslut, efter att ha åkt tåg i 12 timmar inklusive stopp i bla Hamburg.. Till slut tuffade vi in i Holland och här är det tydligen inne med majsplantage, för det såg vi överallt ! Roligast idag var när Hanna väckte mig och Fanny på tåget i Danmark och sa, vi måste gÅ ur för tÅget är trasigt!! ur gick vi och insåg att vi var på en färja.. Vilken chock ! Ingen sa något om att tåget skulle åka båt till Tyskland ! Fast de borde vi kanske ha räknat ut själva !

Köpenhamn

Fin stad I tell you.. Vi har käkat på eko restaurang Bio Mio , druckit dyr öl och gått på bio , nu fördriver vi tiden tills tåget till Amsterdam går om några timmar på donken, dom har öppet dygnet runt här! Nice.. Jag är aptrött..

söndag 25 september 2011

Mycket tåg var det här!

Vi har nu åkt förbi en massa städer , om 1,5 timme är vi framme i Köpenhamn , där ska vi äta oss tjocka och se om vi kan hitta ett nattåg till Amsterdam eller om vi måste övernatta nånstans och ta ett tåg imorgon istället.. Men resan har börjat!!

lördag 24 september 2011

Doh..

Spenderade halva natten med att jobba på Statoil , jo .. jag drömde ju det då .. skitjobbigt jobb alltså .. och ingen lärde mig hur kassan funkade så jag fick panik när kunderna vällde in .. sen hade alla personalfest på parkeringen utanför , men jag fick inte vara med , jag var tvungen att jobba .. story of my life ..

Blekte topparna på håret igår .. är sjukt nöjd ! Var även iväg och köpte det sista inför resan , en stock snus och värktabletter för tanden (som fortfarande gör ont ) .. jävla tand.. sen blev det hemlagad pizza och film hos Jo , vi såg Beastly (sög) och Your Higness (galen och bra) .. nu ska jag packa kappsäcken och fixa låtar till min Ipod och Iphone , kan va bra att ha två saker att lyssna musik på ifall den ena dör :)

torsdag 22 september 2011

We take the morningtrain goin anywhere..

Det är helt sjukt men nu drar vi faktiskt snart .. wiiie...
vi skulle egentligen ta ett nattåg till Köpenhamn på lördag hade vi planerat , men tågen var svindyra då , så det blir ett tåg kl 10 på söndag morgon istället , och vi kommer vara framme runt 17..så ska vi väl vandra runt där tills klockan blir 00.00 och våra tågbiljetter börjar gälla ! 

Det tråkiga just nu är att jag har förutom förkylningen från helvetet även dragit på mig tandvärken från helvetet x 10.. jag mår alltså inte så väldans bra .. Men jag tänker inte gå till tandläkaren , jag vill inte .. det är en av dom nedre visdomständerna som krånglar , (växer) och det lär väl gå över nångång .. annars får jag göra som Eva på jobbet sa , vara lite småfull hela resan så jag inte känner hur ont jag har .. haha .. hellre småfull än proppad av värktabletter .. (då kan jag ju inte vara full alls) :P

Yeye , egentligen skulle jag väl behöva börja med allt jag inte orkat med dom senaste dagarna ( allt jag gjort är att jobba och vara sjuk och lida ) såsom packa ryggsäcken , leta reda på sovsäcken , ladda över låtar till Ipod + iphone , ladda kameran osv osv osv ..men jag göre imorgon istället...

Powernap nästa!


torsdag 15 september 2011

sjuuuuk ...

Toss me a breath, when you hold me down
hot like a razor on my face
something's growing that don't help me now
paging the doctor just in case
 
Började känna av halsen när jag skulle somna igår .. fan också .. nu sitter jag här och har ont och snorar..
så gåre när man slirar runt i sthlm en helg och glömmer bort att sova.. 
Har invigt min födelsedagspresent idag , symaskinen .. har sytt ett sånt där töntigt mobilfodral med rem att ha runt halsen , tänkte en sån skulle va bra å ha på eurotripen ..10 dagar kvar nu bara! woho..

tisdag 6 september 2011

Dr Martens.

jag vill ha ett par i den här färgen! så fina ju .. och kanske ett par i nån lackfärg .. mina gamla svarta är ju trååkiga!

måndag 5 september 2011

People are soo stupid..




And so it is .. like this , and like that..




Jo Falun i lördags då , jepp .. jag fick med mig 3 vänner till granny goes street , väl där finner vi att festivalen var inte riktigt riktad till vår åldersgrupp , mer till hej o hå vad full jag är för första gången i mitt liv för jag är 14 år iår-åldern.. typ.. Charlie fiskade i fiskdammen , vi såg en låt med Crashdiet , jag åt 30 kronors vårrullar och vi drack öl på pizzerian som låg närmast .. Jo.. och sen var vi hemma strax efter 01 .. haha... 
det var ändå lite småjobbigt att jobba på söndagen .. så ..så många öl fick jag tydligen i mig iaf..

lördag 3 september 2011

Dueling Carls,



Fick den här skickad till mig alltför sent igår kväll , jag tyckte det var sjukt kul! men så saknar jag ju totalt normal humor också.. hahahaha

Ive got stripes..

Hade filmmaraton med Fia halva natten , vi såg tre filmer på raken ! åmajgådd , bla Im still here med JP .. (Jouaqin Phoenix .. ) därav rubriken I´ve got stripes .. fastnade på den Johnny Cash dängan efter att ha glott på fejkdokumentären om hans nya rappkarriär.. 

Idag har vi haft loppis hela dan , kom nyss hem och halvdog .. men det har jag inte tid med så länge till , jag blev ju lite rik på att sälja skit så det ska firas med att jag ska handla upp alla pengar jag fick in på öl .. ska till gratis festival i falun senare , Granny goes street.. får se om man hinner se crashdiet , vettefan när dom spelade , men annars äre ju rebecka o fiona kl 23 , inte riktigt min musik , men äre gratis får man inte va så petig !

torsdag 1 september 2011

sad face..

Jag är ett enda stort minus just nu .. allt känns bara sååå jobbigt.. :(  jag vet själv att det bara är just precis nu jag är nere ,, imorgon äre nog bra igen .. men ändå..
fattar inte varför jag envisas med att skriva på bloggen om mitt tråkiga liv heller. ..
Ska iaf inte orka bry mig om framtiden förrän vi vart på vår eurotrip .. eller jo kanske lite .. men inte alltför mycket .. alldeles för deprimerande ju .. har sökt lite lägenhet o kollat upp lite jobb , men som det är nu vet jag inte ens vart jag vill .. kommer ju inte in på skolan i gbg förrän nästa år .. betalade årsavgiften till sthlms bostadsförmedling igår .. har stått i kö över 2 år nu , så kanske kan man fixa sig en sketen etta i Alby .. om man nu vill det...men vem vill bo där ? fan vad jag hatar att jag är född så negativ .. men jag försöker ,, hårt .. att bli lite mer positiv ju.. man kan ju inte mer än försöka..