söndag 26 juni 2011

hon kom tillslut..

stort grattis till mina fina vänner L & M som blev föräldrar tidigt imorse!


nu ska jag vila i ett dygn eller så .. sjukt mycket att göra på jobbe idag .. jag är sliten och myggbiten!

torsdag 23 juni 2011

fail ..

Enligt schemat skulle jag börja jobba 8 imorse , det var hårt att gå upp .. och väl framme på jobbet står dörren redan öppen .. woot tänker jag ... går in och märker att jag tydligen bytt tid .. faan att jag aldrig minns såna småsaker .. jag åkte hem igen o kröp ner i källaren och somnade om .. nu har jag huvudvärk .. och ska jobba till 20.00 .. yeeeej! Imorgon är de midsommar .. och jag ska jobba! livet är hårt och ännu en  gång vill jag bara varna för att steka bacon utan byxor .. it hurts! 

Men de e ju bara småsaker .. just nu önskar jag att L o Ms Bebistjej vill komma ut .. alla längtar ju efter henne!

onsdag 22 juni 2011

solen skiner inte alltid i göteborg..

Efter ett regnigt och myycket dåligt planerat metaltown utflyttat låångt åt helvete + några dagars shopping med Jo så kom jag hem inatt runt 00.00.. tåget vi åkte med blev såklart försenat och tillslut fick vi i Västerås hoppa över till en buss .. men trots allt så hade vi det väldigt bra .. och de få banden vi såg ,, system of a down och Avenged Sevenfold bla var jäävligt bra .. den här bloggen suger så jag orkar bara lägga ut en bild idag .. nu ska jag beställa löshår..

onsdag 15 juni 2011

världens sämsta jag..

Igår firade vi Emps som tog studenten .. först med skiva sedan vidare ut på stan , jag ramlade o skrapade upp knäna på oj oj oj ,, sen var det dags att byta skor från highheels till converse , vi fortsatte vidare till Anchor där vi drack öl till kl 3 , sen avslutade vi kvällen på falafelkungen, av någon anledning så skulle jag INTE ha kebab , min snälle vän Martin gjorde mig till lags och handlade kebab tallrik till alla utom mig som fick någe slags friterade klumpar , då blev jag förbannad för jag ville ju också ha kebab .. hahahaha .. sen åkte vi taxi till Tyresö , vaknade upp i soffan imorse o mådde kasst ,, o värre blev det när jag inte kunde hitta min iphone.. faaan så arg jag blev när jag var säker på att jag hade tappat den inatt .. hela dagen har gått åt till att ringa runt till taxibolaget , matstället och polisen .. sen ringde jag mamma som åkte hem till sig o spärrade telefonen och ringde o anmälde den försvunnen .. MEN! här kommer det roliga , Kolle kom precis in i rummet med gissa! jo min telefon i näven .. ahahahahaha .. den är återfunnen .. och spärrad! jag suuuger!

söndag 12 juni 2011

yo!

Jag har varit frånvarande , jobbat som en galning, solat , badat och festat osv .. sånt man gör på sommaren =) ..
Köpte precis METALTOWN biljett ! Awesome!! .. snart äre dags!!