tisdag 31 maj 2011

Nostalgia..

Poppar lite No Doubt på Spotify och känner mig som ett mellanstadie kid all over..
nä inte riktigt .. men det är fortfarande bra.. och hon var en snygg tjej på den tiden Gwen , och hon är en vacker kvinna nu ... önskar jag fick se ut så när jag är 40 .. well.. only time will tell..

måndag 30 maj 2011

man, you fugly..

Kollar på minst ett avsnitt av Supernatural varje kväll , sparar på det sista avsnittet på säsong 6 som kommit och har börjat se om säsong 1 igen .. <3 intressant värre att veta va?

Drack kaffe kl 21,30 för jag tänkte att då skulle jag orka va vaken en timme till.. nu är det 2,5 timme senare och jag är inte trött alls.. koffein är farligt!

Imorgon hoppas jag på lite fint väder på fm så jag kan sitta ute o gosa med mig själv bärande mina nya glajjor en stund innan jobbet .. snällaråå!!

söndag 29 maj 2011

mitt i medelklassen..

Har varit o käkat tapas med vännerna .. asgott och matkoma .. sen lite politikdebatt ...
Nu sova , snart jobba ..
Nedan S bröllopsklänning maybe? hoppas jag får sy den!
Har även presentplaner på g , måste besöka tygaffären nästa vecka!

lördag 28 maj 2011

nya dojjor.. (igen)

Lillebror undrade om jag börjat bowla när han såg mina andra svart vita nya skor .. taaskigt .. jag gillar dom ju!

torsdag 26 maj 2011

aj mitt knää...

Igår kväll var jag fruktansvärt rastlös så jag drog ut och sprang 22.30 på kvällen .. tog med damp hunden så hon skulle få bli av med lite spring i benen med .. sprang min vanliga runda .. vet inte riktigt hur lång den är men typ 6-7 km minst iaf .. 

efter att ha sprungit halvvägs blev jag fälld av hundjäveln och ramlade omkull .. det är nått seriöst fel på min balans alltså .. eftersom jag tidigare på dagen innan jobbet tappade iphonen i golvet när jag skulle sätta på mig skorna så höll jag den i handen när jag sprang så den i inte skulle ramla ur fickan .. så hur det nu gick till så ramlade jag på knät först , sen föll jag som en fura baklänges men! telefonen höll jag iaf i ett stadigt grepp ..

yepp ... booring text detta .. men det är nog det största som hänt på heela veckan .. förutom att en kille tog kort på mig igår på jobbet för min tatuering var så fin :) nu ska jag snart iväg till jobbet igen ..

jag vill ha ett par nya springskor .. helst rosa .. dom jag har nu funkar fan inte ens att elda med .. slitna jävla skitskor.. hittade ett par runda solglasögon på rockflame.com igår .. dom heter Ozzy! =) vill ha!

onsdag 25 maj 2011

Döden..

Ge mig en öl och koppla in mitt nintendo 8 bitars .. det är det enda som skulle kunna få mig att orka med något mer idag .. jag är en döööd människa .. jag har inget mer att ge..
Jag ääälskar mitt Nintendo 8 bitars .. inte ens mitt xbox 360 kan slå det .. 
fast jag älskar det inte riktigt så mycket att jag skulle göra som han här nedanför .


Men men alla är vi olika ...
.

welcome to the family

 man kan aldrig få för många par leopardfärgade skor..
Älskar dessa , jag känner mig som Charlie Chaplin och vill bara steppa .. typ ..
:)

tisdag 24 maj 2011

Balmain , balmain , balmain (om jag vore riik , då jävlar)





Läste nånstans att Balmain ska göra en "billigare" kollektion snart .. woho säger jag !

Solen var äru?..

Solen skiner ju inte alls idag , men iaf .. blev sugen på nya glajjor .. av princip köper jag aldrig solglasögon som kostar mer än 150 spänn .. för jag känner mig själv och jag vet att jag tappar bort/ har sönder dom flesta inom en månad , förra sommaren köpte jag 5 wayfarer kopior på samma gång , efter Peace and love festivalen var ALLA borta eller trasiga.. shit happens liksom .. 

men men .. nu letar jag efter ett par galna runda (fast jag passar verkligen inte i runda men det skiter jag i) vill även ha ett par leopard färgade och ett par guldiga o bruna pilotbrillor ..

Ser alltid till att äga ett par wayfarer (kopior) i svart och ett par pilotbrillor i silver svart.. standard liksom.. då klarar man sig för det mesta :)

 


måndag 23 maj 2011

2 in 1 , rött + läder ..I like








Måste inviga mina snart ju! 4 real

todays two likes on lookbook...


Dom klär sig oftast alldeles för "fint" för min stil på lookbook , men viss inspiration kan man ju få .. och jag är ju svag för läder och fransar .. så dessa brudars stil diggar jag .. inte allt dock .. skulle nog aldrig sätta på mig såna där spetsstrumpor .. men men .. smaken är som baken , delad .. och man ska fan inte klaga på vad andra väljer att sätta på sig..man ska aldrig säga aldrig heller iof,..

I wanna ..

Foo Fighters intar anrika Stockholms Stadion den 22 juni. Fansen har väntat och längtat sedan 2008, då bandet spelade på ett fullsatt Stora Skuggan i Stockholm. I sommar kommer de äntligen tillbaka, då med en helt ny platta och såklart en lång rad fantastiska låtar i bagaget.


Åååh vad jag vill dit då , men jag vet inte om jag har tid och råd , Metaltown är ju fram till 18e juni , sen börjar P&L strax efter .. antar att jag är rätt pank , och sliten då .. haha .. men I wish!

söndag 22 maj 2011

tröttare än mig kan ingen vara..


tänkte försöka hålla mig vaken en stund till för att kolla lite på säsong 1 av Supernatural , det var lagom länge sen sist...men jag pallar inte .. jag håller på att döö ..

så jag avslutar kvällen med en egobild och en bild på mitt linne som jag klippte till 5 min innan jag blev upphämtad i fredags .. jag är mycket nöjd! Jag gillar fransar :) och jag gillar mitt hår med .. ska bara hämta upp resten av färgerna hos Fia nån dag , för jag köpte även en blåtoning som ska fungera som silvershampo (om man inte har det i håret för länge för då blir det blått) med det ska jag ta bort det lilla rosa som jag har kvar längst upp .. kommer bli braaaa .. Gonatt

I like on lookbook..




such a charmer..

igår var jag slut som människa .. inte spec bakis .. men sliten som få .. vi hade lite grillpremiär hemma hos Jo och såg en skräckfilm , sen var jag tvungen att åka hem och sova .. sov skitdåligt , antagligen för jag var så rädd att försova mig , men kom upp i tid o åkte till jobbet .. och där har jag jobbat minsann ..myyyche folks idag kan jag loova.. roligaste var när Jenny ropade ut mig till kassan för att få hjälp att byta kvittorulle , närmast kassaapparaten stod en liten kille 4-5 år , och han kunde inte slita ögonen från Jenny som gick bakom mig och städade lite .. när hon kom närmare sa han : Du är jäääättevacker .. Jenny blev såklart smickrad och sa tycker du att jag är vacker ? Ungen igen : Jaaa du är jättevacker! sen kollade han över på mig en snabbis och sa .. du är också vacker! haha .. värsta casanovan!

A just ja , färgade ju håret i fredags i vindimman , eftersom jag inte klarade av att vänta med vinet så var jag tvungen att hålla färgandet på en enkel nivå , det blidde inte regnbågsfärgat .. det blev lila/blå toppar .. jag är nöjd .. nästa gång blir det my little pony massa färger ..

torsdag 19 maj 2011

Nothing to say...

boka tattoo tid och köpa metaltown biljett .. de e vad jag vill göra Nu!
Imorgon ska vi ha Pre P&L Park Party är det meningen .. så vi hoppas alla på mycket bra väder!

onsdag 18 maj 2011

Yes you make me wanna die...

And I´ll never be good enough....

En av mina arbetskamrater hittade mig o Emelie på tumblr idag , det tyckte jag var skojj ..
Annars har dagen mest bara varit pretty shitty .. 




Jag vill färga håret i regnbågens alla färger! NUUU! jag vill se ut som en my little pony ju..
Gonatt!

tisdag 17 maj 2011

the nightmare before christmas..

sugen på lite tim burton magi efter en händelselös dag..
klippte iof håret själv tidigare , det blev inte så bra..menmen .. shit happens och det är bara hår ju..

söndag 15 maj 2011

We don´t celebrate sundays...

Igår hängde jag o Jess i gäng , det var ett klent litet gäng för det var bara vi två.. men det var ett trevligt gäng.. vi hängde en stund vid statoil där vi såg en epa traktor i storlek lastbil .. den hade partybelysning och mycket hög volym på musiken .. väääldigt töntigt.. cyklade omkull och skrattade ihjäl mig .. sen hängde vi i gäng hemma hos Jess och drack äckelmartini och scweppes .. till kl halv 4 , sen cyklade jag hem..
Trevligt!

lördag 14 maj 2011

well guess...

I'm bored

I'm the chairman of the bored,
I'm a lengthy monologue
I'm livin' like a dog

I'm bored

I bore myself to sleep at night
I bore myself in broad daylight coz

I'm bored
Just another slimy bore

It´s a new day...

Trots bristen på sömn , (somnade 04, typ) så är jag pigg vaken och alert nu ..
Snart ska jag gå till jobbet , ikväll ska jag flytta ner i källaren, tror jag sover bättre om det inte är så varmt..

insomnia...

det låter ju bara så fel , det borde heta outofsomnia istället...



Insomnia kan betyda flera saker:
wikipedia kan dom...
Kanske borde ta och läsa om Stephen King romanen nu ,
det är ju ändå min favoritbok av den gamle alkisen..

fredag 13 maj 2011

Hell is everywhere

Satt igår och knåpade ihop ett mycket vackert bildkollage , trycker på publicera och - blogghelvetet lägger av.. jag blev pissed .. men ändå sitter jag snällt här och skriver det första jag gör efter att ha slutat jobba mitt 11 timmars pass.. fyfan vad jag är sämst..säääääämst I tell you.. snart dags att försöka hårt med sovningen , för snart ska jag upp och jobba igen..
Men fredagen den 13onde är över och hela jag är hel än , så jag ska inte klaga

torsdag 12 maj 2011

The best things in life are free..

           Jeansskjorta som blivit bortglömd i
       garderoben på Medusa alltför länge jag fick den :)          Svart Jeansjacka från kvarglömd lådan
                                                                                         på jobbet , min nu! Den ska dock fixas till!

 Sjömansjacka också från kvarglömdlådan på jobbet , så många gånger jag varit och klämt på liknande
på Beyond Retro men inte kännt att jag behövt en så mycket att jag vill lägga ut en massa cash på att köpa en.. hehe .. nu har jag en ! Lövely!!

Sorry för crapy mobilbilder , men det är det bästa jag kan åstadkomma..
Men snart blir det bättre när jag shoppat en ny systemkamera..
Man kan ju inte få allt gratis här i livet .. tyvärr..